St. Caecilia Bavel

Ereleden

Onze statuten zeggen:

“Ereleden ….. zijn zij, die wegens buitengewone verdiensten jegens de vereniging ….. op een algemene vergadering met tenminste twee/derde der uitgebrachte geldige stemmen als zodanig zijn benoemd”

Erelid word je dus niet zomaar, en onderstaande personen hebben het dan ook dik verdiend.

  • Bert Brouwers
  • Leo van Dinter
  • Mari van Gils
  • Toine Jansen
  • Ad Rovers
  • Ton Wijngaards

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Facebook

Kikoba doet deze editie voor de tweede keer mee met Youth on Stage. Een tipje van de sluier mogen wij wel onthullen... er zingen zelfs 2 meiden mee als solist! Heb je nog geen kaarten? Haal deze dan s...

Bekijk op Facebook

De eerste doorloopdag is begonnen! Vandaag repeteren we voor het eerst met alle solisten en orkest. Kaarten voor beide voorstellingen op 3 & 4 november zijn verkrijgbaar bij Primera Roelands en Alber...

Bekijk op Facebook

Copyright © St. Caecilia Bavel

Login