St. Caecilia Bavel

Onze vrienden

De Vrienden van de Bavelse Harmonie bestaat uit een groep van ongeveer honderd muziekliefhebbers die de harmonie een warm hart toedraagt en in brede zin ondersteunt. De ‘Vrienden’ zorgen er bijvoorbeeld voor de harmonie te steunen met de aanschaf van bijzondere, en daardoor ook vaak kostbare instrumenten. Het orkest wordt zo steeds completer en kan uit een groter aantal composities kiezen. Ook wordt ondersteund bij initiatieven van het bestuur van de Harmonie met betrekking tot werving van en voorlichting aan nieuwe jeugdleden. Dit met het oog op de toekomst. De Vrienden van de Bavelse Harmonie hebben de afgelopen jaren al een indrukwekkende rij instrumenten geschonken aan de Harmonie.
2000 Xylophoon
2001 Es-Bas
2002 Bes-bas
2003 Fagot
2004 Bariton-saxofoon
2005 Alt-klarinet
2006 2 Waldhoorns
2007 2 Sousafoons
2008 Paukenset
2009 2 Trompetten
2010 2 Trompetten
2011 Bes-Bas
2012 Fagot
2013 Bijdrage Jubileumboek
2014 Fagot
2015 Slagwerk vervangen en onderhouden
2016 Hoorn en zaken in verband met activiteiten om de Bavelse jeugd in contact te brengen met muziek en onze harmonie.
2017 Alt-hobo
2018 Buisklokken, Vibrafoon en Trompetten t.b.v. nieuwe leerlingen
2019 Alt-sax t.b.v. nieuwe leerling
Lid worden? Voor € 45,38 per jaar bent u Vriend van de Harmonie. En zoals het vrienden betaamt, blijft u nauw betrokken bij de vereniging. U krijgt regelmatig een persoonlijke uitnodiging voor concerten en bij het jaarlijkse Vriendenconcert staat uw naam vermeld op het muziekprogramma. Dit zijn de huidige bestuursleden:
  • Tom van Dijl, penningmeester
  • Toine van Es, voorzitter
  • Ingrid van Ginneken, secretaris
Als u zich wilt aansluiten als deelnemer aan de Stichting Vrienden van de Bavelse harmonie kunt u dat doorgeven aan mevrouw Ingrid van Ginneken. Tel. 06-53284410. Wilt u liever een e-mail sturen? Dat kan ook, op: vriendenbavelseharmonie@gmail.com

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Twitter

Harmonie St.Caecilia
AMV voor basisschool leerlingen van groepen 5-8. Inschrijven via: stcaeciliabavel.nl/amv/

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException