St. Caecilia Bavel

Onze vrienden

De Vrienden van de Bavelse Harmonie bestaat uit een groep van ongeveer honderd muziekliefhebbers die de harmonie een warm hart toedraagt en in brede zin ondersteunt.

De ‘Vrienden’ zorgen er bijvoorbeeld voor de harmonie te steunen met de aanschaf van bijzondere, en daardoor ook vaak kostbare instrumenten. Het orkest wordt zo steeds completer en kan uit een groter aantal composities kiezen.

Ook wordt ondersteund bij initiatieven van het bestuur van de Harmonie met betrekking tot werving van en voorlichting aan nieuwe jeugdleden. Dit met het oog op de toekomst.

De Vrienden van de Bavelse Harmonie hebben de afgelopen jaren al een indrukwekkende rij instrumenten geschonken aan de Harmonie.

2000 Xylophoon
2001 Es-Bas
2002 Bes-bas
2003 Fagot
2004 Bariton-saxofoon
2005 Alt-klarinet
2006 2 Waldhoorns
2007 2 Sousafoons
2008 Paukenset
2009 2 Trompetten
2010 2 Trompetten
2011 Bes-Bas
2012 Fagot
2013 Bijdrage Jubileumboek
2014 Fagot
2015 Slagwerk vervangen en onderhouden
2016 Hoorn en zaken in verband met activiteiten om de Bavelse jeugd in contact te brengen met muziek en onze harmonie.
2017 Alt-hobo
 

Het bestuur van “De Vrienden” v.l.n.r.: Peter Dirkse (penningmeester), Jan Hofmeester (secretaris), Marian Jansen (lid), Henny van den Broek (voorzitter)

Lid worden? Voor € 45,38 per jaar bent u Vriend van de Harmonie. En zoals het vrienden betaamt, blijft u nauw betrokken bij de vereniging. U krijgt regelmatig een persoonlijke uitnodiging voor concerten en bij het jaarlijkse Vriendenconcert staat uw naam vermeld op het muziekprogramma.

Als u zich wilt aansluiten als deelnemer aan de Stichting Vrienden van de Bavelse harmonie kunt u dat doorgeven aan mevrouw Marian Jansen. Tel. 0161-433896.

Wilt u liever een e-mail sturen? Dat kan ook, op: secretaris@vriendenbavelseharmonie.nl

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Concert Publieksdag Natuurpoort Landgoed Wolfslaarmei 6, 2018, 3:00pmLandgoed Wolfslaar Wolfslaardreef 102 4834 SP BredaSinds 23 oktober 2015 is Landgoed Wolfslaar een Natuurpoort. Tijdens de Publieksdag op zondag 6 mei 2018 openen alle partners die op het landgoed gehuisvest zijn hun “poorten” voor jong en oud van 11.00 tot 17.00 uur. Deze dag is een initiatief van Stichting Landgoed Wolfslaar.

Cultuur, ontspanning, natuur en sport komen samen! Ook het opleidingsorkest is hier van de partij.

Bezoekers kunnen een zwerftocht maken over het hele Landgoed en zijn overal van harte welkom. Altijd al benieuwd geweest hoe het Landhuis er van binnenuit ziet, wat de historie is van het Koetshuis? Kunsthistoricus Marc Buijs houdt deze dag een gratis lezing en vertelt u er alles over. Het terras bij het landhuis is open voor een drankje en u geniet van de muziek van de harmonie en jazzmuziek. Of wilt u weten wat er allemaal groeit in de Warmoezerij en leeft op de Boerderij? Wellicht neemt u toch liever een frisse duik in het grootste buitenbad van de omgeving of maakt u graag een ritje te paard in het Ruitersportcentrum…!
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Aanstaande zaterdag 17 maart geven wij een leuk uitwisselingsconcert met St. Caecilia uit Bavel! Voor onze jeugd helemaal spannend want we zijn in volle voorbereiding voor het Gejureerd Jeugdfestival in Haaren op 8 april 🎵🎶

Dus dit concert wilt u echt niet missen!

Zaterdag 17 maart, 19:30 in de Tijberzaal van het Baanderherencollege Boxtel, toegang is gratis
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Concert Périphérique, Le sucre du Printempsapril 15, 2018, 2:00pmChasséTheaterGastheer Harmonie St. Caecilia uit Bavel, Amor Musae uit Prinsenbeek en fanfare St. Joris, 3 muziekverenigingen uit de periferie van Breda maken een knipoog naar moderne muziek maar ook naar het zoete van de lente. Zij proberen de wereld van de harmonie- en fanfaremuziek in dit matineeconcert opnieuw tot leven te laten komen.
Het concert vangt aan om 14.00 uur en entreekaarten à €10 euro p.p. zijn te verkrijgen bij Primera Roelands, Kerkstraat 4 in Bavel of via de webpage www.chasse.nl of via leden van St. Joris
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Copyright © St. Caecilia Bavel

Login