St. Caecilia Bavel
  • Home
  • Repertoire Opstaporkest

Repertoire Opstaporkest

Hieronder treft u het repertoire aan van het Opstaporkest. Helaas is het om BUMA/STEMRA redenen niet toegestaan om geluidsopnames publiek toegankelijk aan te bieden. De opnames in de meest rechtse kolom zijn daarom alleen voor studie-doeleinden beschikbaar voor onze leden, na het intoetsen van gebruikersnaam en wachtwoord.

 

Concertstukken mp3
Band Time Starter   Jan de Haan  
Playing Together, So Much Better!
McRoland’s March
Tortoise Race
Cyclist in Moscow
WWW.BANDTIME.COM
Clog Dance
The Music Mill
Forte and Piano Song
Chinaman in Paris
Guns ‘n’ Cowboys
Tyrolean Wolfgang
Maxi & Mini
Silly Scales
Beethoven Forever

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Facebook

Kikoba doet deze editie voor de tweede keer mee met Youth on Stage. Een tipje van de sluier mogen wij wel onthullen... er zingen zelfs 2 meiden mee als solist! Heb je nog geen kaarten? Haal deze dan s...

Bekijk op Facebook

De eerste doorloopdag is begonnen! Vandaag repeteren we voor het eerst met alle solisten en orkest. Kaarten voor beide voorstellingen op 3 & 4 november zijn verkrijgbaar bij Primera Roelands en Alber...

Bekijk op Facebook

Copyright © St. Caecilia Bavel

Login