St. Caecilia Bavel

Leden pagina

Leden van de harmonie kunnen op pagina’s die onder het menu ‘Leden Pagina’ hangen extra informatie vinden op het gebied van mededelingen, repertoire, verslagen van commissievergaderingen etc.

Je moet hiervoor wel eerst een account aanmaken door op de link ‘Registreren‘ te klikken. Na registratie heb je nog niet direct toegang tot alle pagina’s omdat er rechten aan je account toegewezen moet worden. We streven ernaar om dit binnen 24 uur te regelen.

Wanneer je al een account hebt, kun je hiernaast inloggen. Als het blokje bij ‘Onthouden’ aanvinkt is, worden de inloggegevens bewaard en ben je de volgende keer automatisch ingelogd.

 

Wilt u lid worden?

Onze vereniging is een grote, gezellige en bloeiende club. Toch blijven nieuwe gezichten voor alle instrumentgroepen welkom.

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag. Het Opleidingsorkest repeteert op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur in Cafe-Zalencentrum “de Tussenpauz”. Daarna gaat om 20:15 uur het Groot Orkest verder met de repetitie. Om 22:15 uur eindigt de repetitieavond eventueel gevolgd door een gezellige nazit in het café.

Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, stuur dan even een mailtje.

Groot Orkest

apr
15
zo
2018
14:00 Chassé concert met Prinsenbeek e...
Chassé concert met Prinsenbeek e...
apr 15 @ 14:00
Programma: Wilhelmina – H. van Lijnschoten La Quintessensa – J. de Meij La Leyenda del Beso – O.R. Soutullo Mamma Mia – P. Kleine Schaars Hine e Hine – J. G. Adema Het Dorp –[...]
apr
19
do
2018
20:00 Algemene Leden Vergadering @ Café-Zalencentrum De Tussenpauz
Algemene Leden Vergadering @ Café-Zalencentrum De Tussenpauz
apr 19 @ 20:00
Algemene Leden Vergadering @ Café-Zalencentrum De Tussenpauz | Bavel | Noord-Brabant | Nederland
Besloten ledenvergadering voor leden van de harmonie.

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Concert Publieksdag Natuurpoort Landgoed Wolfslaarmei 6, 2018, 3:00pmLandgoed Wolfslaar Wolfslaardreef 102 4834 SP BredaSinds 23 oktober 2015 is Landgoed Wolfslaar een Natuurpoort. Tijdens de Publieksdag op zondag 6 mei 2018 openen alle partners die op het landgoed gehuisvest zijn hun “poorten” voor jong en oud van 11.00 tot 17.00 uur. Deze dag is een initiatief van Stichting Landgoed Wolfslaar.

Cultuur, ontspanning, natuur en sport komen samen! Ook het opleidingsorkest is hier van de partij.

Bezoekers kunnen een zwerftocht maken over het hele Landgoed en zijn overal van harte welkom. Altijd al benieuwd geweest hoe het Landhuis er van binnenuit ziet, wat de historie is van het Koetshuis? Kunsthistoricus Marc Buijs houdt deze dag een gratis lezing en vertelt u er alles over. Het terras bij het landhuis is open voor een drankje en u geniet van de muziek van de harmonie en jazzmuziek. Of wilt u weten wat er allemaal groeit in de Warmoezerij en leeft op de Boerderij? Wellicht neemt u toch liever een frisse duik in het grootste buitenbad van de omgeving of maakt u graag een ritje te paard in het Ruitersportcentrum…!
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Aanstaande zaterdag 17 maart geven wij een leuk uitwisselingsconcert met St. Caecilia uit Bavel! Voor onze jeugd helemaal spannend want we zijn in volle voorbereiding voor het Gejureerd Jeugdfestival in Haaren op 8 april 🎵🎶

Dus dit concert wilt u echt niet missen!

Zaterdag 17 maart, 19:30 in de Tijberzaal van het Baanderherencollege Boxtel, toegang is gratis
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Concert Périphérique, Le sucre du Printempsapril 15, 2018, 2:00pmChasséTheaterGastheer Harmonie St. Caecilia uit Bavel, Amor Musae uit Prinsenbeek en fanfare St. Joris, 3 muziekverenigingen uit de periferie van Breda maken een knipoog naar moderne muziek maar ook naar het zoete van de lente. Zij proberen de wereld van de harmonie- en fanfaremuziek in dit matineeconcert opnieuw tot leven te laten komen.
Het concert vangt aan om 14.00 uur en entreekaarten à €10 euro p.p. zijn te verkrijgen bij Primera Roelands, Kerkstraat 4 in Bavel of via de webpage www.chasse.nl of via leden van St. Joris
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Copyright © St. Caecilia Bavel

Login