St. Caecilia Bavel

Leden pagina

Leden van de harmonie kunnen op pagina’s die onder het menu ‘Leden Pagina’ hangen extra informatie vinden op het gebied van mededelingen, repertoire, verslagen van commissievergaderingen etc.

Je moet hiervoor wel eerst een account aanmaken door op de link ‘Registreren‘ te klikken. Na registratie heb je nog niet direct toegang tot alle pagina’s omdat er rechten aan je account toegewezen moet worden. We streven ernaar om dit binnen 24 uur te regelen.

 

Wilt u lid worden?

Onze vereniging is een grote, gezellige en bloeiende club. Toch blijven nieuwe gezichten voor alle instrumentgroepen welkom.

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag. Het Opleidingsorkest repeteert op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur in Cafe-Zalencentrum “de Tussenpauz”. Daarna gaat om 20:15 uur het Groot Orkest verder met de repetitie. Om 22:15 uur eindigt de repetitieavond eventueel gevolgd door een gezellige nazit in het café.

Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, stuur dan even een mailtje.

Groot Orkest

apr
27
di
2021
09:30 Koningsdag @ Jack van Gilsplein
Koningsdag @ Jack van Gilsplein
apr 27 @ 09:30 – 10:30
Koningsdag @ Jack van Gilsplein | Bavel | Noord-Brabant | Nederland
 
mei
4
di
2021
19:30 Dodenherdenking @ het Klooster
Dodenherdenking @ het Klooster
mei 4 @ 19:30
Dodenherdenking @ het Klooster | Bavel | Noord-Brabant | Nederland
Om 19:30 uur verzamelen bij ’t Klooster. Om 19.45 uur opstellen. We lopen zonder muziek naar de kerk en stellen daar op. We spelen daar het Nederlandse en het Poolse volkslied, Band of Brothers en twee[...]

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Twitter

Harmonie St.Caecilia
In Memoriam: Henk Bogers - stcaeciliabavel.nl/in-memoriam-he…

Facebook

4 maanden geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
succesvolle verkoop van stroopwafels voor jeugdmuziekopleiding Harmonie St. Caecilia Bavel.heb nog wel een doosje wafels over..wil iemand zijn/haar collega's nog trakteren op zijn werk? even een pb naar mij ... MeerMinder
Bekijk op Facebook