St. Caecilia Bavel

Leden pagina

Leden van de harmonie kunnen op pagina’s die onder het menu ‘Leden Pagina’ hangen extra informatie vinden op het gebied van mededelingen, repertoire, verslagen van commissievergaderingen etc.

Je moet hiervoor wel eerst een account aanmaken door op de link ‘Registreren‘ te klikken. Na registratie heb je nog niet direct toegang tot alle pagina’s omdat er rechten aan je account toegewezen moet worden. We streven ernaar om dit binnen 24 uur te regelen.

 

Lid worden?

Onze vereniging is een grote, gezellige en bloeiende club. Toch blijven nieuwe gezichten voor alle instrumentgroepen welkom.

Heeft u (of uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag. Het Opstapsorkest repeteert op donderdag van 18:15 tot 18:45 uur in  “de Tussendur”, Past. Doensstraat 3. Het Opleidingsorkest repeteert op donderdag van 18:45 tot 19:45 uur. Daarna gaat om 20:15 uur het Groot Orkest verder met de repetitie. Om 22:15 uur eindigt de repetitieavond eventueel gevolgd door een gezellige nazit in het café.

Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St. Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, stuur dan even een mailtje.

Kijk ook hier voor de kortingsregelingen voor jeugdleden.

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Twitter

Harmonie St.Caecilia
AMV voor basisschool leerlingen van groepen 5-8. Inschrijven via: stcaeciliabavel.nl/amv/