St. Caecilia Bavel

Clublied

Voormalig lid en erelid Willem Havermans schreef in 1983, ter gelegenheid van ons 60-jarig jubileum, een speciale tekst om te zingen tijdens het trio van de mars “Froh und Heiter” van Max Leemann.

Hij zette in een paar rake zinnen het “St.Caecilia-Bavel gevoel” neer. Wanneer de mars Froh und Heiter gespeeld wordt, op straat of als toegift aan het eind van een concert, en alle muzikanten behalve de bas Willem’s tekst zingen, reageert het publiek dan ook steevast zeer uitbundig.

Na meer dan 20 jaar is Froh und Heiter met tekst van Willem Havermans uitgegroeid tot ons enige echte Clublied. Willem zelf is in 1995 overleden, maar zijn lied zal nog lange tijd bij ons blijven.

Wij zijn de muzikanten van ons mooie Bavel-land

Wij strooien onze klanken over ’t ganse Brabant-land

Wij zijn ook steeds te vinden bij een leuke blaaspartij

’t Zij bij festival, en ook bij Carnaval, wij zijn er altijd bij

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Twitter

Harmonie St.Caecilia
AMV voor basisschool leerlingen van groepen 5-8. Inschrijven via: stcaeciliabavel.nl/amv/

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException