St. Caecilia Bavel

Zomervakantie

Op donderdag 22 juli sloot Harmonie St. Caecilia het muzikale seizoen af met een openbare repetitie op het sfeervolle terras van Korenmolen de Hoop. Daarnaast werden Ad (50 jaar lid), Jan (40 jaar lid), Nicole, Jan, Toine en Mette (25 jaar lid) gehuldigd door de voorzitter voor hun jarenlange bijdrage aan de vereniging!
 
Ook was er deze avond aandacht voor Henny van den Broek, die de Bavelse verenigingen jarenlang een mooie plaats in het Weekblad Nieuw-Ginneken bezorgde. Zijn inzet heeft onze harmonie altijd een hoop zichtbaarheid geboden, maar helaas houdt het weekblad binnenkort op te bestaan en neemt het dorp na 16 jaar dus ook afscheid van haar correspondent. Henny: Heel veel dank voor jouw jarenlange, gedreven inzet! We hopen je nog vaak te mogen ontmoeten bij een van onze activiteiten!
 


 
 

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Twitter

Harmonie St.Caecilia
Römanö vertrekt …. - stcaeciliabavel.nl/romano-vertrek…

Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
Singing in the rain 🎶. De stemming zat er ondanks de regen goed in vandaag bij Breda Zingt. We hebben genoten van alle gekheid.B-vocals Harmonie St. Caecilia Bavel#breda #spanjaardsgat #festival ... MeerMinder
Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
Bekijk op Facebook