St. Caecilia Bavel

Nieuwe wieken molen De Hoop

Op de zonnige zaterdagmiddag van 1 augustus verzamelde een klein aantal muzikanten zich bij korenmolen De Hoop om aldaar de feestelijke ingebruikname van de nieuwe wieken muzikaal te ondersteunen. Vanwege de zomervakantie bleek het lastig een volledig orkest op de been te krijgen, maar door hier en daar wat te schuiven met muzikanten werd er toch een (bijna) compleet harmonieorkestje gevormd.


Onder leiding van kapelmeester Bram Hazenberg werden 4 marsen ten gehore gebracht waarna de trompetsectie plaatsnam op de molenbelt om vanaf daar een koperfanfare te spelen die de ingebruikname van de nieuwe wieken door molenaar Mark Heutink en burgemeester Paul Depla aankondigde.


Uiteraard werd er onder het mom van “geen drank, geen klank” nog een drankje genomen op het sfeervolle terras waar de band Biloute! voor het muzikaal entertainment zorgde.

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Twitter

Harmonie St.Caecilia
In Memoriam: Jan van Velzen - stcaeciliabavel.nl/in-memoriam-ja…

Facebook

4 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
Bekijk op Facebook