St. Caecilia Bavel

Kermisconcert extra Bonus

Op zondagmiddag hebben we ons kermisconcert weer gehouden, een goede traditie in ere hersteld en dit keer een extra grandeur met Harmonie Concordia, onze gasten uit het Ginneken. In de goedgevulde Tussenpauz hebben we een prachtig concert gegeven en het plezier in muziek maken straalde er van af.

Er volgden een aantal wervelende concertonderdelen met allereerst het Opstaporkest en daarna het Opleidingsorkest. Leuk om de “opstappers” te horen spelen. Het Opleidingsorkest gaf ons al een voorproefje van Youth on Stage, het jeugdpromsconcert, dat op vrijdag 3 en zaterdag 4 november zal plaatsvinden bij De Tussenpauz.

Daarna was het de beurt aan Harmonie Concordia met een mooi en afwisselend programma dat bijzonder leuk was om naar te luisteren.

Harmonie St. Caecilia besloot het concert met een programma waarin een aantal marsen werden gespeeld, die ook echt horen bij een kermisconcert zoals dirigent Peter Bongaerts aangaf. Onder het genot van een oliebolletje, geschonken door de oliebollenkraam, volgde nog een gezellig samenzijn op het zonnige gelegenheidsterras bij De Tussenpauz.

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Donderdag Hemelvaart dusssss Dauwtrappen met Harmonie St. Caecilia Bavel !! Tot morgenvroeg 6 .00 vertrek bij de #Tussenpauz!! ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Copyright © St. Caecilia Bavel

Login