St. Caecilia Bavel

Inhalen avondvierdaagse

Één van onze jaarlijks terugkerende activiteiten is het “inhalen van de avondvierdaagse”.
Afgelopen vrijdag was het dan ook weer zover.
Om 18.30 uur verzamelen bij de Tussenpauz om van daaruit de 3 kilometer met de hele stoet mee te lopen.
Dit jaar vertrokken we keurig op tijd, ook weleens fijn J.

Een kleine rondwandeling door ons mooie Bavel met een hoop fanatieke wandelaars achter ons aan.
Ons clubje was niet zo groot, maar groot genoeg om een hoop muziek en kabaal te maken. Dat kan ook niet anders met Christiaan Franken op de grote trom en Ellen Ros op de bekkens. Oude tijden herleven, Ellen en Christiaan hebben immers beide bij de drumband gezeten.
Na een tussenstop in de Daalakker, waar iedereen werd voorzien van iets lekkers, vervolgde we onze rondwandeling weer.
Het laatste stuk ging door de Kloosterstraat, waar ook de finish was. Wat ze in Nijmegen kunnen kunnen we in Bavel ook. Wij toveren deze laatste dag onze Kloosterstraat ook om tot ‘Via Gladiola’ (het symbool van De Vierdaagse). De harmonie en de hele stoet van de Avondvierdaagse werd hier verwelkomd door een luid joelend publiek.
Uiteindelijk eindigde onze rondwandeling weer bij de Tussenpauz. Samen met Bavel Actief werd daar nog genoten van een afterparty. Heerlijk weer, een DJ en een biertje erbij. En allemaal gewoon op straat, op z’n Bavels!

Bavel Actief kan weer terugkijken op een geslaagde Avondvierdaagse, volgend jaar zijn wij er in ieder geval ook weer bij!

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Donderdag Hemelvaart dusssss Dauwtrappen met Harmonie St. Caecilia Bavel !! Tot morgenvroeg 6 .00 vertrek bij de #Tussenpauz!! ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Copyright © St. Caecilia Bavel

Login