St. Caecilia Bavel

Frits van Ginneken, Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Tijdens Koningsdag heeft harmonie St. Caecilia traditioneel een aubade gebracht aan de kersvers gedecoreerde dorpsbewoners.

Naast Jan Bossers en Adriaan van Gestel was ook ‘onze eigen’ Frits van Ginneken dit jaar deze eer toegekomen.

Frits heeft zijn sporen verdiend als vrijwilliger en bestuurslid bij onder meer carnavalsvereniging De Baviaonen, ondernemersvereniging Stichting Samen voor Bavel, muziekspektakel Bavel Izz Music en natuurlijk als penningmeester van onze harmonie.

Na het hijsen van de Nederlandse vlag, het spelen van het Nederlandse volkslied en het feliciteren van de gedecoreerden hebben we een muzikale rondwandeling gemaakt, gevolgd door de prachtig oranje versierde fietsen van de jeugd van Bavel.

Bijna even zo traditioneel moest na afloop nog even geëvalueerd worden bij de Tussenpauz omdat dit één van de laatste keren zou zijn dat wij hier nog aan de bar kunnen hangen, snik……

 

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Twitter

Harmonie St.Caecilia
AMV voor basisschool leerlingen van groepen 5-8. Inschrijven via: stcaeciliabavel.nl/amv/

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException