St. Caecilia Bavel

Druk, maar zeer geslaagd Anno-weekend

Afgelopen weekend was het weer Bavel Anno. Voor Harmonie St. Caecilia is dit traditiegetrouw een weekend vol activiteiten en daar was de editie van 2017 geen uitzondering op.

Voor het tweede jaar op rij begon Anno voor de harmonie al op de kindermiddag met de workshop muziekinstrumenten. Kinderen mochten allerlei muziekinstrumenten uitproberen en kijken waar ze het meeste of hardste geluid uit kregen. Voor sommigen vooral eng of spannend, maar voor de meeste vooral superleuk. Want zeg nou zelf, hoe vaak krijg je de kans om verschillende instrumenten vast te mogen houden en proberen?

Op zondag gaven zowel het opleidingsorkest als het groot orkest een concert. Het opleidingsorkest beet het spits af met een gevarieerd programma. Het orkest liet een voorproefje horen van de tweede editie Youth on Stage, maar speelde ook een klassiek werk en filmmuziek. Na hun laatste concert van dit jaar, kunnen zij zich volledig gaan richten op Youth on Stage voor volgend jaar.

Het groot orkest volgde het goede voorbeeld van het opleidingsorkest. Met eveneens een gevarieerd programma gaven zij een voorproefje voor het pastorietuinconcert van aanstaande zaterdag. Peter Bongaerts had zich af moeten melden voor het concert op Anno, maar regelde in Gerard de Krom een uitstekende vervanger. Hij leidde het orkest door het programma en wist zelfs in zijn aankondiging over alle nummers wel wat te vertellen. Totdat hij bij de afsluitende mars moest bekennen dat hij echt niks kon vertellen. Gelukkig weet iedereen in Bavel wel wat Froh und Heiter is en was een aankondiging niet nodig. Het orkest en publiek zongen het clublied uit volle borst mee en voor de volgende keer kan Gerard de Krom hier ook iets over vertellen…

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Donderdag Hemelvaart dusssss Dauwtrappen met Harmonie St. Caecilia Bavel !! Tot morgenvroeg 6 .00 vertrek bij de #Tussenpauz!! ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Copyright © St. Caecilia Bavel

Login