St. Caecilia Bavel

Concertreis Aardenburg Harmonie St. Caecilia op 20 en 21 mei 2017

“Wanneer gaan we weer een op reis met de harmonie?” Tijdens de brainstormavond in 2014 was dit één van de wensen van een groot aantal leden. Eindelijk is het dan zover en gaan we op 20 en 21 mei met een groot aantal leden, aanhang en vrienden van de harmonie een weekend op pad. Deze keer gaat de reis naar Zeeland, naar Aardenburg om precies te zijn.

Misschien komt bij u het idee op om (een deel van) deze trip mee te maken? Nou dat kan, met een telefoontje naar voorzitter Ben Vaesen (06-23918862) is het zo geregeld.

We vertrekken op zaterdagochtend 20 mei vanaf ons thuishonk “De Tussenpauz”. Na zo’n anderhalf uur rijden zullen we aankomen in Hulst (Zeeuws Vlaanderen). Na koffie met een echt Zeeuwse Bolus gaan we Hulst verkennen d.m.v. een rondwandeling met een gids.

Na de stadswandeling geeft de harmonie een concert op het ponton in de Nieuwe Bierkaai. Na het concert vertrekken we naar Aardenburg waar we gaan inchecken in hotel de Elderschans.

Om 19.00 uur gaan we Aardenburg onveilig maken met een muzikale rondwandeling. In Aardenburg treffen we dan ook onze vrienden van de Aardenburgsche Fanfare waarmee we onze muzikale rondwandeling gezamenlijk voortzetten. Het eindpunt van onze rondwandeling is het repetitielokaal van de Aardenburgsche Fanfare. Vervolgens gaan we weer gezamenlijk terug naar ons hotel. Onder het genot van een drankje sluiten we onze eerste dag van deze concertreis af.

Zondagmiddag geven we in samenwerking met de Fanfare een concert in de St. Baafskerk. Speciale gast tijdens dit concert is zangeres Daniëlla Buijck. Het concert zal eindigen rond 15.00 uur. Na wat versnaperingen zullen we rond 16.00 uur weer naar Bavel gaan.

We sluiten af bij de Tussenpauz met een gezamenlijke etentje. (IB-HvdB)

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Concert Publieksdag Natuurpoort Landgoed Wolfslaarmei 6, 2018, 3:00pmLandgoed Wolfslaar Wolfslaardreef 102 4834 SP BredaSinds 23 oktober 2015 is Landgoed Wolfslaar een Natuurpoort. Tijdens de Publieksdag op zondag 6 mei 2018 openen alle partners die op het landgoed gehuisvest zijn hun “poorten” voor jong en oud van 11.00 tot 17.00 uur. Deze dag is een initiatief van Stichting Landgoed Wolfslaar.

Cultuur, ontspanning, natuur en sport komen samen! Ook het opleidingsorkest is hier van de partij.

Bezoekers kunnen een zwerftocht maken over het hele Landgoed en zijn overal van harte welkom. Altijd al benieuwd geweest hoe het Landhuis er van binnenuit ziet, wat de historie is van het Koetshuis? Kunsthistoricus Marc Buijs houdt deze dag een gratis lezing en vertelt u er alles over. Het terras bij het landhuis is open voor een drankje en u geniet van de muziek van de harmonie en jazzmuziek. Of wilt u weten wat er allemaal groeit in de Warmoezerij en leeft op de Boerderij? Wellicht neemt u toch liever een frisse duik in het grootste buitenbad van de omgeving of maakt u graag een ritje te paard in het Ruitersportcentrum…!
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Aanstaande zaterdag 17 maart geven wij een leuk uitwisselingsconcert met St. Caecilia uit Bavel! Voor onze jeugd helemaal spannend want we zijn in volle voorbereiding voor het Gejureerd Jeugdfestival in Haaren op 8 april 🎵🎶

Dus dit concert wilt u echt niet missen!

Zaterdag 17 maart, 19:30 in de Tijberzaal van het Baanderherencollege Boxtel, toegang is gratis
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Concert Périphérique, Le sucre du Printempsapril 15, 2018, 2:00pmChasséTheaterGastheer Harmonie St. Caecilia uit Bavel, Amor Musae uit Prinsenbeek en fanfare St. Joris, 3 muziekverenigingen uit de periferie van Breda maken een knipoog naar moderne muziek maar ook naar het zoete van de lente. Zij proberen de wereld van de harmonie- en fanfaremuziek in dit matineeconcert opnieuw tot leven te laten komen.
Het concert vangt aan om 14.00 uur en entreekaarten à €10 euro p.p. zijn te verkrijgen bij Primera Roelands, Kerkstraat 4 in Bavel of via de webpage www.chasse.nl of via leden van St. Joris
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Copyright © St. Caecilia Bavel

Login