St. Caecilia Bavel

Bavels Kerstconcert 2021 gaat niet door

Vanwege de recent aangescherpte coronamaatregelen kan het jaarlijkse Kerstconcert in de Bavelse kerk op zaterdagavond 18 december helaas niet doorgaan. Dat betekent dat Bavel een jaar langer moet wachten op de 45e editie van deze mooie traditie.

In juni van dit jaar gingen KiKoBa, het Brigidakoor, Pop-Up, Harmonie St. Caecilia Bavel en Parochiekern Bavel enthousiast van start met de organisatie van het Kerstconcert 2021. De voorbereidingen waren al zo goed als afgerond, toen op 12 november de eerste aanscherping van de maatregelen kwam. Het was ineens niet zeker meer of we op zaterdagavond konden optreden, en of daar dan publiek bij kon zijn. Maar er waren nog uitwijkmogelijkheden. Een concert op zondagmiddag de 19e december, desnoods via een livestream zonder publiek, hadden we als optie nog achter de hand.

Met de persconferentie van 26 november heeft de realiteit ons ingehaald. Het is zeer de vraag of de verder aangescherpte maatregelen na 3 weken inderdaad weer stoppen. En omdat niet essentiële georganiseerde activiteiten na 5 uur ‘s middags niet meer mogen is repeteren voor de deelnemende verenigingen ook bijna niet meer mogelijk. Maar los van deze praktische problemen is het vooral onzeker of een mooi en gezellig Kerstconcert mogelijk is dat ook veilig is voor muzikanten, zangers én publiek.

Graag hadden we Bavel met ons concert wat licht gebracht in deze donkere tijden. Maar goed overleg tussen de deelnemers heeft er helaas toe geleid dat we met pijn in ons muzikale hart nu een streep moeten zetten door het Kerstconcert 2021. In de wetenschap dat we er samen echt alles aan hebben gedaan. En in de vaste overtuiging dat we volgend jaar een extra mooie 45e editie van ons traditionele Bavels Kerstconcert voor u zullen gaan neerzetten.

Met een hartelijke muzikale groet,

KiKoBa, Brigidakoor, Pop-Up, Harmonie St. Caecilia Bavel, Parochiekern Bavel

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Twitter

Harmonie St.Caecilia
AMV voor basisschool leerlingen van groepen 5-8. Inschrijven via: stcaeciliabavel.nl/amv/

Facebook

2 maanden geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
Bekijk op Facebook