St. Caecilia Bavel

Bavel Onderneemt ’t nieuwe Hoofdsponsor

Afgelopen week hebben de besturen van Bavel Onderneemt ’t en onze Harmonie een vruchtbare bijeenkomst belegd. Daarbij zijn zij overeengekomen dat Bavel Onderneemt ’t de komende 3 jaar Hoofdsponsor van de Harmonie zal worden. De daarbij overeengekomen financiële ondersteuning is bij de Harmonie bijzonder welkom.

Er bestond onderling geen misverstand erover dat de Harmonie het muzikale hart is van ons dorp Bavel. Het opluisteren van de talloze evenementen en het geven van druk bezochte concerten, zorgen voor een muzikale ambiance in het dorp die gekoesterd moet worden. De Harmonie ziet uit naar een vruchtbare samenwerking en staat open naar de Bavelse middenstand om met creativiteit de bijna 100 jaar oude muzikale traditie van Bavel op hoogstaand peil te houden.

Naast Bavel Onderneemt ’t  zijn ook Gotcha Audiovisueel, Drukkerij Frijters en Cafe Zalencentrum de Tussenpauz trouwe sponsors van de Harmonie. We zoeken nog 1 a 2 goed sponsoren die we graag in ons midden opnemen”

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Donderdag Hemelvaart dusssss Dauwtrappen met Harmonie St. Caecilia Bavel !! Tot morgenvroeg 6 .00 vertrek bij de #Tussenpauz!! ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Copyright © St. Caecilia Bavel

Login