St. Caecilia Bavel

  • Home
  • Pastorietuin concert

Pastorietuin concert

2e Pastorietuinconcert in Bavel op Zaterdag 1 juli!

Het Pastorietuinconcert van Harmonie St Caecilia uit Bavel werd 2 jaar geleden voor het eerst gehouden en zorgde toen voor een drukbezocht, zeer sfeervol luisterconcert dat in menig theater in Nederland uitstekend zou passen. Maar dat gaat niet gebeuren. Op zaterdag 1 juli bouwt Bavel weer zijn eigen theater op in de oude pastorietuin van de familie van ’t Hooft aan de Kerkstraat.

De Kerkstraat zelf wordt afgesloten, vanaf 1900 uur gaat de foyer voor cafe de Tussenpauz open voor de gasten. Die verzamelen zich in een mooie ambiance en betreden tegen achten de prachtige tuin van de oude pastorie. Onder muzikale leiding van Peter Bongaerts, de dirigent van Harmonie St Caecilia, zal daar een prachtig concert beginnen met een groot aantal hoogtepunten. Natuurlijk maakt het popkoor B-vocals, onder leiding van dirigent Michiel Geerts, ook deel uit van het programma. Zij mogen met hun prachtige stemmen en enthousiaste uitstraling niet ontbreken. Ook zijn er een 2tal bijzondere vocalisten opgenomen in het programma. Allereerst de mezzo sopraan Daniella Buijck, die  ook tijdens de concertreis van de harmonie naar Zeeuws Vlaanderen haar stem al heeft laten horen in de eeuwenoude St Bavokerk in Aardenburg. Daniella heeft een klassieke zangopleiding gevolgd maar vormt met de harmonie een unieke combinatie. Naast Daniella zal ook Richard Remmerswaal als vocalist weer zijn bijzondere stemgeluid laten horen. Richard, die er bij de 1e editie ook bij was, heeft een prachtige stem die geschoold is in de musicalwereld. Een mooi duet van Daniella en Richard, ondersteund door de Harmonie, mag deze avond niet ontbreken. Daarnaast zijn er nog verrassende elementen in het programma, maar daarvoor moet u aanwezig zijn om die mee te kunnen genieten.

In de pauze van het concert kunt u genieten van een hapje en een drankje. Het concert zal omstreeks 22.30 uur eindigen waarna er in de foyer voor de Tussenpauz nog een heerlijke nazit is met bijbehorende, stemmige muziek.

Kortom, het belooft muzikaal een bijzondere avond te worden. U kunt vanaf 8 juni kaarten voor deze avond verkrijgen bij Primera Roelands in de Kerkstraat en bij Albert Hein Bavel á 10 euro p.p. Zorg dat u er op tijd bij bent want we verwachten dat de Pastorietuin tot aan de nok gevuld zal zijn.

 

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Twitter

Harmonie St.Caecilia
AMV voor basisschool leerlingen van groepen 5-8. Inschrijven via: stcaeciliabavel.nl/amv/