St. Caecilia Bavel

Aanmelden: Zomer-Serenade door Harmonie St. Caecilia

Op donderdag 6 juli repeteren de muzikanten van de Harmonie St. Caecilia Bavel NIET.
Deze keer strooien ze nl. hun mooie klanken over geheel Bavel. En niet zomaar willekeurig. Nee, ze zullen bij een vijftal vooraf geselecteerde personen in het dorp een serenade brengen.

Bij wíe brengen ze dan deze zomerserenades? Inwoners van Bavel, hebben daar een belangrijke stem in. Als u nl. vindt, dat er een inwoner van Bavel op 6 juli als verrassing een muzikale hulde verdient – omdat hij of zij iets heel bijzonders heeft gedaan voor een ander – dan kunt u uw kandidaat vóór 1 juli aanmelden.

U stuurt hiervoor een e-mail naar secretariaat@stcaeciliabavel.nl. Vermeld hierbij naam en adres van de kandidaat met een korte motivatie waarom u vindt dat hij of zij zeker in aanmerking komt voor deze muzikale hulde.

Een wijze commissie binnen de Harmonie selecteert een vijftal inwoners die op 6 juli in de avond verrast zullen worden met een serenade. Tijdens de rondgang zal de Harmonie tegelijkertijd haar jaarlijkse donateursactie houden.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Donderdag Hemelvaart dusssss Dauwtrappen met Harmonie St. Caecilia Bavel !! Tot morgenvroeg 6 .00 vertrek bij de #Tussenpauz!! ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Copyright © St. Caecilia Bavel

Login