St. Caecilia Bavel

2e Pastorietuinconcert in Bavel op Zaterdag 1 juli!

Het Pastorietuinconcert van Harmonie St Caecilia uit Bavel werd 2 jaar geleden voor het eerst gehouden en zorgde toen voor een drukbezocht, zeer sfeervol luisterconcert dat in menig theater in Nederland uitstekend zou passen. Maar dat gaat niet gebeuren. Op zaterdag 1 juli bouwt Bavel weer zijn eigen theater op in de oude pastorietuin van de familie van ’t Hooft aan de Kerkstraat.

De Kerkstraat zelf wordt afgesloten, vanaf 1900 uur gaat de foyer voor cafe de Tussenpauz open voor de gasten. Die verzamelen zich in een mooie ambiance en betreden tegen achten de prachtige tuin van de oude pastorie. Onder muzikale leiding van Peter Bongaerts, de dirigent van Harmonie St Caecilia, zal daar een prachtig concert beginnen met een groot aantal hoogtepunten. Natuurlijk maakt het popkoor B-vocals, onder leiding van dirigent Michiel Geerts, ook deel uit van het programma. Zij mogen met hun prachtige stemmen en enthousiaste uitstraling niet ontbreken. Ook zijn er een 2tal bijzondere vocalisten opgenomen in het programma. Allereerst de mezzo sopraan Daniella Buijck, die  ook tijdens de concertreis van de harmonie naar Zeeuws Vlaanderen haar stem al heeft laten horen in de eeuwenoude St Bavokerk in Aardenburg. Daniella heeft een klassieke zangopleiding gevolgd maar vormt met de harmonie een unieke combinatie. Naast Daniella zal ook Richard Remmerswaal als vocalist weer zijn bijzondere stemgeluid laten horen. Richard, die er bij de 1e editie ook bij was, heeft een prachtige stem die geschoold is in de musicalwereld. Een mooi duet van Daniella en Richard, ondersteund door de Harmonie, mag deze avond niet ontbreken. Daarnaast zijn er nog verrassende elementen in het programma, maar daarvoor moet u aanwezig zijn om die mee te kunnen genieten.

In de pauze van het concert kunt u genieten van een hapje en een drankje. Het concert zal omstreeks 22.30 uur eindigen waarna er in de foyer voor de Tussenpauz nog een heerlijke nazit is met bijbehorende, stemmige muziek.

Kortom, het belooft muzikaal een bijzondere avond te worden. U kunt vanaf 8 juni kaarten voor deze avond verkrijgen bij Primera Roelands in de Kerkstraat en bij Albert Heijn Bavel á 10 euro p.p. Zorg dat u er op tijd bij bent want we verwachten dat de Pastorietuin tot aan de nok gevuld zal zijn.

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Concert Publieksdag Natuurpoort Landgoed Wolfslaarmei 6, 2018, 3:00pmLandgoed Wolfslaar Wolfslaardreef 102 4834 SP BredaSinds 23 oktober 2015 is Landgoed Wolfslaar een Natuurpoort. Tijdens de Publieksdag op zondag 6 mei 2018 openen alle partners die op het landgoed gehuisvest zijn hun “poorten” voor jong en oud van 11.00 tot 17.00 uur. Deze dag is een initiatief van Stichting Landgoed Wolfslaar.

Cultuur, ontspanning, natuur en sport komen samen! Ook het opleidingsorkest is hier van de partij.

Bezoekers kunnen een zwerftocht maken over het hele Landgoed en zijn overal van harte welkom. Altijd al benieuwd geweest hoe het Landhuis er van binnenuit ziet, wat de historie is van het Koetshuis? Kunsthistoricus Marc Buijs houdt deze dag een gratis lezing en vertelt u er alles over. Het terras bij het landhuis is open voor een drankje en u geniet van de muziek van de harmonie en jazzmuziek. Of wilt u weten wat er allemaal groeit in de Warmoezerij en leeft op de Boerderij? Wellicht neemt u toch liever een frisse duik in het grootste buitenbad van de omgeving of maakt u graag een ritje te paard in het Ruitersportcentrum…!
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Aanstaande zaterdag 17 maart geven wij een leuk uitwisselingsconcert met St. Caecilia uit Bavel! Voor onze jeugd helemaal spannend want we zijn in volle voorbereiding voor het Gejureerd Jeugdfestival in Haaren op 8 april 🎵🎶

Dus dit concert wilt u echt niet missen!

Zaterdag 17 maart, 19:30 in de Tijberzaal van het Baanderherencollege Boxtel, toegang is gratis
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel

Concert Périphérique, Le sucre du Printempsapril 15, 2018, 2:00pmChasséTheaterGastheer Harmonie St. Caecilia uit Bavel, Amor Musae uit Prinsenbeek en fanfare St. Joris, 3 muziekverenigingen uit de periferie van Breda maken een knipoog naar moderne muziek maar ook naar het zoete van de lente. Zij proberen de wereld van de harmonie- en fanfaremuziek in dit matineeconcert opnieuw tot leven te laten komen.
Het concert vangt aan om 14.00 uur en entreekaarten à €10 euro p.p. zijn te verkrijgen bij Primera Roelands, Kerkstraat 4 in Bavel of via de webpage www.chasse.nl of via leden van St. Joris
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Copyright © St. Caecilia Bavel

Login