St. Caecilia Bavel
  • Home
  • Kortingsregelingen jeugdleden

Kortingsregelingen jeugdleden

Kinderen jonger dan 21 jaar worden de eerste twee volledige kalenderjaren vrijgesteld van ledencontributie en zijn dus gratis lid van onze vereniging.

Ook geeft onze harmonie een les-instrument in bruikleen.

Inwoners van Breda die lid zijn van een Bredase harmonie of fanfare ontvangen 25% HaFa-korting op de lestarieven van de Nieuwe Veste. Dit is een gemeentelijke subsidieregeling dat door de Nieuwe Veste verrekend wordt in de lestarieven. Is de leerling bij aanvang van het nieuwe seizoen 21 jaar, dan vervalt de HaFa-korting. 

Om de financiële drempel nog lager te maken, geeft onze harmonie vanaf 1 januari 2023 zelf ook een bijdrage op de opleidingskosten voor het A diploma. De korting voor kinderen jonger dan 21 jaar is eveneens 25% van het lesgeld met een maximum van het tarief van 40 minuten duolessen voor Hafa leerlingen < 21 jaar (2023-2024; max €142,75 / jaar). Deze korting wordt via onze penningmeester vergoed na het indienen van de factuur. In tegenstelling tot eerstgenoemde gemeentelijke HaFa-korting (alleen via de Nieuwe Veste) is de bijdrage vanuit de harmonie ook van toepassing op muzieklessen via andere opleidingsinstituten of opleiders. Deze korting vervalt bij het behalen van het A diploma op de Nieuwe Veste of vergelijkbaar niveau via derden.

Na ongeveer 6 tot 9 maanden muziekles worden de kinderen uitgenodigd om met ons Opstaporkest mee te komen waarbij in groepsverband en op een basis niveau, samen muziek gemaakt wordt.

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Twitter

Harmonie St.Caecilia
AMV voor basisschool leerlingen van groepen 5-8. Inschrijven via: stcaeciliabavel.nl/amv/

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException