St. Caecilia Bavel

Kermis (dauw) trappen in Bavel op zondag 27 september!!


Het dauwtrappen met Harmonie St. Caecilia in Bavel is een traditie die al vele jaren onafgebroken bestaat. Dit jaar kon dit evenement, dat altijd plaatsvindt op Hemelvaartsdag, geen doorgang vinden vanwege de corona beperkingen.

Toch gaat Harmonie St. Caecilia ook dit jaar dauwtrappen maar dan op Kermiszondag. Helaas gaat de Kermis in Bavel dit jaar niet door maar dat weerhoudt de Harmonie er niet van om toch die dag in het dorp wat mooie klanken rond te strooien.

Het lopend buiten muziek maken met de juiste afstanden kan prima coronaproof gebeuren. Iedereen loopt op gepaste afstand van elkaar. Het is altijd een sfeervol evenement om achter de Harmonie op hun mooie klanken mee te lopen en te genieten van de Bavelse omgeving, een praatje te maken, een tussenstop hier en daar, kortom, het is een traditie die we nog lang in Bavel in ere willen houden.

We vertrekken dit jaar stipt om 08.00 uur bij de Tussenpauz, maken een mooie ronde door Bavel en Nieuw Wolfslaar (afstand om en nabij 9 km), maken een stop in Klein Wolfslaar en bij de Molen en eindigen voor de middag bij de Tussenpauz. Iedereen mag meelopen, groot en klein, oud en jong. Het is ontzettend leuk om met uw kinderen al lopend te genieten van de Bavelse ambiance.

Inschijfgeld is niet nodig. Wij zorgen onderweg voor een heerlijk worstenbroodje, er rijdt een fouragewagen mee met versnaperingen en er is altijd een heerlijke nazit, ook coronaproof, bij de Tussenpauz.

Wilt u meelopen, geef dan even uw naam en aantal deelnemers aan secretariaat@stcaeciliabavel.nl en dan zorgen wij voor heerlijk worstenbrood en een versnapering.

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Twitter

Harmonie St.Caecilia
In Memoriam: Henk Bogers - stcaeciliabavel.nl/in-memoriam-he…

Facebook

4 maanden geleden

Harmonie St. Caecilia Bavel
succesvolle verkoop van stroopwafels voor jeugdmuziekopleiding Harmonie St. Caecilia Bavel.heb nog wel een doosje wafels over..wil iemand zijn/haar collega's nog trakteren op zijn werk? even een pb naar mij ... MeerMinder
Bekijk op Facebook