St. Caecilia Bavel
  • Home
  • AMV; de beste muzikale start voor kids

AMV; de beste muzikale start voor kids

 

Harmonie St. Caecilia Bavel wil alle kinderen uit groep 5 t/m 8 de kans geven om deel te nemen aan lessen Algemene Muzikale Vorming (AMV). In 15 wekelijkse lessen van 45 minuten maken ze spelenderwijs kennis met de basisbeginselen van muziek.

De kinderen gaan zingen, luisteren, muziek maken, bewegen en krijgen uitleg over de slag- en blaasinstrumenten van onze harmonie. Zo krijgen ze een brede algemene muzikale vorming, die een goede basis vormt om eventueel verder te gaan met muzieklessen voor een specifiek instrument.

De AMV lessen worden gegeven door Iris van Campen in ‘de Tussendur‘, Past. Doensstraat 3 (oude Spindel). We starten met 2 groepen van max. 10 kinderen. De eerste groep begint om 16:45 uur, de tweede groep om 17:30 uur (duur 45 minuten).

Data:

  • do. 21 september
  • do. 5, 12, 26 oktober
  • do. 2, 9, 16, 23, 30 november
  • do. 7, 14 december
  • do. 11, 18, 25 januari
  • do. 1 februari

De lessen worden voor het grootste gedeelte gesponsord door de Rabobank en de harmonie. Van de ouders wordt eenmalig een bijdrage gevraagd van € 20. Op deze manier hopen we ieder kind de kans te geven om hieraan mee te kunnen doen.

Met deze AMV proberen we de kids te enthousiasmeren zodat ze hopelijk in de toekomst een echt slag- of blaasinstrument willen gaan bespelen.

 

Contact

Verenigingsnaam:
"R.K. Harmonie St.Caecilia" uit Bavel
Opgericht op 1 november 1923

Heeft u (of een van uw kinderen) belangstelling, loop dan gerust binnen op onze wekelijkse repetitieavond op donderdag, de tijden leest u hierboven. Tijdens de repetitie zijn er altijd wel enkele bestuursleden aanwezig, die al uw vragen over St.Caecilia Bavel kunnen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Indien u langs andere weg meer informatie wenst, klik dan op onderstaande enveloppe en stuur even een E-mail aan de secretaris van onze vereniging.

E-mail

Postadres: Heining 2, 4854 ML Bavel

Twitter

Harmonie St.Caecilia
AMV voor basisschool leerlingen van groepen 5-8. Inschrijven via: stcaeciliabavel.nl/amv/

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException